II Jornada de lectura pública a Bellmunt « Lo finestró del Gràcia

II Jornada de lectura pública a Bellmunt

Lectura Bellmunt002

Ramon Mur i l’Associació Cultural Amigos del Mezquin han organitzat una lectura completa del llibre Si les pedres parlaren…/Si las piedras hablasen… (de José Miguel Gràcia i Jesús Pallarès) a la Casa Membrado de Bellmunt, el dia 15 d’agost, a les 10 del matí. Invitem a tots aquells que vulguin venir a llegir algun poema del llibre, bé en català, bé en castellà. Seria interessant i bonic que llegiren els poemes persones de la pròpia vila d’on són les ermites. També és una bona ocasió per conèixer l’arxiu i les habitacions on va viure Juan Pío Membrado. Els telèfons per a participar en la lectura els teniu al full de la convocatòria. És clar que com a oient pot anar qui vulgui. Animeu-vos.

II Jornada de lectura pública a Bellmunt « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja