ARENY DE NOGUERA: CARLES BARRULL CRITICA LA POLÍTICA LINGÜÍSTICA D’ARAGÓ I DE LA RIBAGORÇA

CARLES BARRULL CRITICA LA POLÍTICA LINGÜÍSTICA D’ARAGÓ I DE LA RIBAGORÇA

Amb més temps de retard que el que contemplava la Llei, el Consejo Superior de Lenguas de Aragón ja ha proposat els membres de la Academia del Catalán de Aragón y la Academia del Aragonés.
El bloc del CERIb-Centre d’Estudis Ribagorçans/Zentro de Estudios Ribagorzans/ Centro de Estudios Ribagorzanos felicitava el nomenament del seu director de l’Àrea de Llengua, Ramon Sistac, de Camporrells.
Per la seva banda, el Secretari General del CERIb, en Carles Barrull, felicitava als amics i coneguts que són membres al Consejo Superior de Lenguas de Aragón y a la Academia del catalán de Aragón

Com diu BARRULL:

“Cal felicitar als nomenats, molt especialment a Ramon Sistac, Director de l’Àrea de Llengua del CERIb, i a la resta d’amics (Carmen, Josep Anton, Javier, Hèctor, Artur i Màrio) i esperem que Ni l’Acadèmia ni el Consell Superior de Llengües d’Aragó s’obliden d’aquesta abadonada comarca de la Ribagorça, l’única comarca catalano-parlant que no té cap representant en aquests organismes, i que ENCARA no té ni l’assigantura de llengua catalana a l’ensenyament d’adults i on la retolació, els panells i el nom oficial de les poblacions encara són exclusivament en CASTELLÀ, com fa trenta, quaranta o cinquanta anys“…

PERDONEU, PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!.

mitjançantARENY DE NOGUERA: CARLES BARRULL CRITICA LA POLÍTICA LINGÜÍSTICA D’ARAGÓ I DE LA RIBAGORÇA.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja