Acció Cultural del País Valencià ha de pagar 800.000 euros « Lo finestró del Gràcia

Acció Cultural del País Valencià ha de pagar 800.000 euros

Acció Cultural del País Valencià no ha pogut pagar la multa de 600.000 euros que li va imposar el Govern valencià per no tallar les emissions de TV3 al País Valencià dins del termini de pagament voluntari. Per això, a partir d’ara ha de suportar un recàrrec sobre aquest import que suposarà haver de pagar al voltant de 800.000 euros en un termini aproximat de 50 dies, quantitat que no pot pagar. És per això que necessiten l’ajut de moltes persones, ja que el temps se’ls acaba, i si no fan front al pagament s’iniciaria un procés d’embargament dels seues comptes corrents i béns mobles i immobles.

Qui vulgui els pot ajudar de tres maneres:

Agafant bons d’ajut (en hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d’ACPV o a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre’ls entre els vostres familiars i amistats.

Podeu fer una donació mitjançant un ingrés als comptes 2100 0700 12 0200294927  o al 2077 0001 27 3103581289.

Podeu explicar-ho als familiars i amistats perquè col·laboren en la venda de bons i en fer que més persones participen en la recollida d’aportacions per a fer front a les multes.

Amb 800.000 euros es podran vestir força bé tots els membres del Govern valencià i les seues famílies, o amortitzar una part de l’Aeroport de Castelló, un lloc d’esplai que no van construir ni els fenicis, ni el grecs, ni el romans, ni els àrabs, ni els cristians, ni Franco… malgrat l’eterna necessitat. L’han construït dos incorruptes hòmens grans: senyor Fabra i senyor Camps.

Més informació: aquí

Acció Cultural del País Valencià ha de pagar 800.000 euros « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja