Presentació de “Estatuto jurídico de las lenguas propias de Aragón” « Lo finestró del Gràcia

Presentació de “Estatuto jurídico de las lenguas propias de Aragón”

El passat dia 29 es va presentar a Saragossa, a la seu del Justícia d’Aragó i amb la seua presència, el llibre Estatuto jurídico de las lenguas propias de Aragón, de  José Ignacio López Susín y José Luis Soro Domingo, davant d’una nodrida assistència i no mancant persones ben conegudes com Emilio Gaston, Justícia d’Aragó fins 1993.

El llibre conté una nota del Justícia, un llarg pròleg del 80 pàgines dels autors, la Llei de Llengües d’Aragó —en castellà, català i aragonès—, la regulació de les llengües pròpies en tots els estatuts de l’Estat Espanyol i tot el procés parlamentari a les Corts d’Aragó de forma detalladíssima.

Presentació de “Estatuto jurídico de las lenguas propias de Aragón” « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja