El català a la Universitat de Saragossa « Lo finestró del Gràcia

El català a la Universitat de Saragossa

La Universitat de Saragossa no deu de saber que la llengua pròpia de la Franja és el català, patrimoni de tots els aragonesos. Si ho sap pitjor encara. Mireu els premis que ha convocat. (És clar, l’original està escrit en castellà).

“PREMIS A LA CREACIÓ I CONCURSOS CULTURALS

Cada any, la Universitat de Saragossa es reafirma en la seua vocació social i cultural, de la qual, l’objectiu prioritari ha estat i és aconseguir una formació integral de l’universitari que excedeixi àmpliament els àmbits tradicionals de la docència i la investigació. Per això s’organitzen concursos dedicats a la creació artística en les seues diverses vessanes: plàstica, visual i literària:

-Narrativa i Poesia en castellà

-Narrativa i Poesia en aragonès

-Concurs d’Arts Plàstiques

-Concurs de Composició Musical”

El català a la Universitat de Saragossa « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja