#Gòtic / La plaça Sant Jaume s’ha convertit en “territorio Dinopolis” – Cròniques de Guillem Carbonell

#Gòtic / La plaça Sant Jaume s’ha convertit en “territorio Dinopolis”

Quan passejo per plaça Sant Jaume sempre miro els edificis i em pregunto en quin m’agradaria viure. Als del carreró que va cap al Call crec que no perquè tenen la paret massa a la vora del mur del Palau però als de la plaça i tant! Potser a l’edifici Deulofeu? Tot i que uns amics que hi vivien es van cansar de tantes manifestacions i dels crits que un vagabund feia cada nit. Un dels que sempre miro, sobretot en dies de festes castelleres, és el que precisament ara han cobert amb una lona immensa que anuncia el “Territorio Dinópolis” , el parc de Terol.

#Gòtic / La plaça Sant Jaume s’ha convertit en “territorio Dinopolis” – Cròniques de Guillem Carbonell.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja