ASCUMA » Blog Archive » Reunió de la Junta d’ASCUMA

Reunió de la Junta d’ASCUMA

junta-3

 

junta-2El diumenge dia 12 de juny es va reunir la Junta d’Ascuma, sota la presidència de Josep Maria Badó, a la seua seu social de Calaceit amb l’assistència del tots els seus membres. Després d’aprovar l’acta de la reunió de Junta anterior, es van prendre acords força importants com: el funcionament de les exposicions, la creació de una nova col·lecció sobre temes històrics,  el nomenaments de representants de l’Associació en diferents territoris, els actes de la Trobada a la Freixneda, la administració de menys recursos  per la reducció de les subvencions per motiu de la crisi, etc., etc.

 

 

junta-6junta-5

mitjançantASCUMA » Blog Archive » Reunió de la Junta d’ASCUMA.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja