Euskocol·lonitzacions a Aragó amb la TDT « Xarxes socials i llengües

Per via de l’Enver555 trobo una carta al director d’un habitant de Lobera d’Onsella, al límit entre Aragó, Navarra i l’enclau de Petilla de Aragón. La queixa arribe perquè poden sintonitzar l’Euskal Telebista sense problemes, però no veuen Aragón Televisión. Qui escriu la carta parla de “col·lonització pel País Basc i Navarra”.

És precisament la situació contrària del que possiblement passarà a la Franja. De moment ningú ha manifestat que puguem arribar a veure TV3 i la resta de cadenes en la nostra llengua de València i Balears. Lo programa d’implantació de la TDT a Aragó programa un desplegament de TDT autonòmica, TDT estatal pública i TDT estatal privada que no es preveu que inclogue televisions en català.

Servicios TDT Fecha encendido
digital a partir de
Fecha apagado
analógico el

TDT Autonomica
TDT Estatal Publica
TDT Estatales Privadas
30/09/2009
30/09/2009
30/09/2009
31/12/2009
31/12/2009
31/12/200

Euskocol·lonitzacions a Aragó amb la TDT

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja