CARLES BARRULL: L’Associació Cultural d’Areny menysprea el català i es castellanitza

L’Associació Cultural d’Areny menysprea el català i es castellanitza

Aquestes darreres setmanes l’Associació Cultural d’Areny creada al 1997  i reconeguda com a tal ha apostat per crear una pàgina web i un bloc, Molt bona notícia, el de promocionar el poble per internet
Però si ens fixem, únicament ho fan en castellà i el nom reconegut com a tal pel Registre d’associacions del Govern d’Aragó és ASSOCIACIÓ CULTURAL D’ARENY, ara li diuen pel Internet ASOCIACIÓN CULTURAL DE HARÉN, perdón, DE ARÉN.
Mireu quines coses hi ha el bloc el nom és en català i la resta en castellà
http://associacioculturaldareny.blogspot.com/
La web el nom ja es en castellà
http://www.asociacionculturaldearen.com/
fet que demostra el cacao que els “nous” dirigents  porten al cap, semblant al cacao de la facao (
Ja a a la pàgina de l’Ajuntament d’Areny http://www.areny.com/, en castellà i català,hi havia una explicacació de l’Associació i en la versió castellana, castellanitzàven fins i tot el nom: ASOCIACIÓN CULTURAL DE ARÉN; ara és l’Associacio qui hi fa tot en castellà i castellanitza, a imatge i semblança de l’Ajuntament; sols queda el logotip i així no hi haurà cap petjada de la llengua d’aquest poble. Todo en castellano, claro y llano.
Si l’Ajuntament de clara tendència socialista ha apostat  per bilingüisme a internet i per fer-ho tot en castellà al poble, com sempre fa el PSOE amb aquestes ambigüitats i lleis escrites sobre paper mullat que tenen que a Saragossa diuen una cosa i a Areny un altra, l’Associació socialista fa el mateix, sense cap crítica ni res.
Felicitats, o millor dit: Felicidades que así me entenderán mejor los de la Asociación Socialista Cultural de Harén, perdón Arén.

CARLES BARRULL: L’Associació Cultural d’Areny menysprea el català i es castellanitza.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja