La FACAO recupera a un dels seus destacats radicals i es confon amb la PNHC

12 07 2011

La FACAO ha observat els darrers temps una escalada de posicions del seu membre més radicals: Ángel Hernández. Actualment ocupa la posició de portaveu de la Plataforma No Hablamos Catalán, que encapçalen la seua darrera nota de premsa així:

Para cualquier duda o aclaración pueden ponerse en contacto con los portavoces de la Plataforma Ángel Hernández, 6XXXXXXXX  o   Jesús Fraile, 6XXXXXXXX.
Ángel Hernández destacà a principis de l’anterior dècada per dirigir FACAO amb les posicions més radicals i promovent la violència. Va ser apartat de l’Assemblea Local de Creu Roja de Fraga i de Cáritas Fraga, poc més tard de la heroica acció de les enganxines en defensa  dels Països Catalans: en plena campanya electoral del 2007 va criticar airosament alguns partits i associacions fragatins per posar enganxines independentistes per tot arreu. Dies més tard va ser retingut per la Guardia Urbana enganxant ell mateix aquesta simbologia i va passar pel Jutjat Electoral de Fraga.
Ángel Hernández es conegut també pels seus escrits com els del Contracorrellengua (2004) per a cridar als Grups d’Acció Valenciana per anara a Fraga i passejar-se per tots els carrers penjant enganxines i trencant els vidres del Casal Jaume I o per les manifestacions conjuntes de la FACAO amb Democracia Nacional.
A més, la Plataforma és qui ha enviat la nota de premsa anunciat la seva total disponibilitat per a assessorar a la nova presidenta Rudi, i ha estat FACAO qui l’ha penjat al seu web. Cadascuna posant el nom de pròpia institució, però amb un text acrivillat amb perles com “que en la nueva Ley de Lenguas se elimine cualquier referencia al catalán y que se engloben todas las modalidades lingüísticas propias aragonesas dentro del aragonés. El catalán y la fabla no son lenguas propias de Aragón”. Amb el nou govern reapareixen els més radicals de FACAO.

La FACAO recupera a un dels seus destacats radicals i es confon amb la PNHC «.