CARLES BARRULL: La Comarca de la Ribagorça s’ oblida del Castell d’Areny

La Comarca de la Ribagorça s’ oblida del Castell d’Areny

La Ribagorza…es Cultura, aquest es el títol del darrer llibret de promoció turística de la Comarca de la Ribagorça.
La Ribagorza…es Cultura? o IN-Cultura?. Veient el llibret comarcal  al bloc d’Areny de  Noguera que a l’hora de promocionar turísticament els castells de la Comarca s’obliden del Castell d’Areny de Noguera/Arén crec que l’afirmació de IN-Cultura descriu millor a la Comarca que la de Cultura al oblidar-se que a Areny de Noguera hi ha un Castell que es considerat com el primer castell documentat del Comtat de la Ribagorça (823)
Si més no és curiós que aquest castell que va està excavat i recuperat dins del Projecte Comarcal “Ribagorza, Año Mil”, amb restes que ens traslladen al segle VII, un cop més sigui oblidat, precisament per un dels autors del mateix projecte.
A aquestes dates el llibret turístic i la campanya d’estiu ja ha començat i aquest error ja és irreparable. Ara sols s’ha d’esperar que la propera edició siguin rectificats aquests errors i que el patrimoni històric-artístic i la promoció turística d’Areny sigui similar a la de la resta de localitats ribagorçanes

CARLES BARRULL: La Comarca de la Ribagorça s’ oblida del Castell d’Areny.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja