PRESENTEN UN LLIBRE DELS TOTXETS DE CAMPORRELLS

sábado 15 de agosto de 2009

PRESENTEN UN LLIBRE DELS TOTXETS DE CAMPORRELLS


En el marc de les Festes Majors de la vila, l’església parroquial es va omplir durant la presentació del llibre “Els totxets e Camporrells. 30 any de recuperació d’un ball i una tradició popular (1979-2009)”. Sota la presentació de la GEMMA ALOY, diferents totxetaires, autors de diferents capítols explicaren els diferents capítols: JOSÉ GUILLEN (tinent d’ Alcalde del municipi), RAMON SISTAC, JOSEP RAMON VIDAL, MANUEL CAMPO VIDAL.
Junt a la publicació cooridinada per SISTAC i VIDAL, també hi ha un CD que ha publicat el Grup de Totxets de Camporrells, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camporrells, Diputació d’Osca i Institut d’Estudis Catalans-Delegació de Lleida.

mitjançantCarles Barrull: PRESENTEN UN LLIBRE DELS TOTXETS DE CAMPORRELLS.