Els Bombers col·laboren en l’extinció d’un incendi forestal a Lledó, a la Franja de Ponent

Les flames han cremat mitja hectàrea de massa forestal, dues caravanes i una casa petita de pagès

Horta de Sant Joan (ACN).- Vuit dotacions terrestres i una d’aèria dels Bombers de la Generalitat col·laboren en l’extinció d’un incendi forestal que s’ha produït aquest diumenge al migdia a prop del municipi de Lledó, a la Franja de Ponent, tocant amb el terme municipal d’Horta de Sant Joan. El foc, que s’ha originat cap a dos quarts de tres del migdia, ha cremat mitja hectàrea de massa forestal, a més de dues caravanes una casa petita de pagès. L’incendi està controlat des del voltant de dos quarts de quatre de la tarda.

Llegeix ACN :: Agència Catalana de Notícies.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja