La Mala Freixura: a la Franja no se parla català, A Purroi Pa negre en versió doblada al castellà.

A les 00:52
Anem-mo’n a dormir, que esta gent voldrà marxar. O eva al revés? Bona nit a tothom. Deixo ací un enllaç per arribar al blog d’un il·luminat que afirma que a la Franja no se parla català. I ho demostra, vull dir que demostra que és un il·luminat. Aneu-hi perquè, arribant-hi amb eixe enllaç, fareu a més l’obra de caritat de deixar-li enregistrada en el comptador de visites una bonica frase. I, si voleu plorar més amb la Franja, mireu el que fa el PP.
__________________________________________

A les 00:58
Ah! No és només el PP d’Aragó qui empaita la llengua catalana; també el PSOE d’Aragó hi esmerça esforços, però amb més finezza, amb més “teua, meua, de l’hereua”, com qui no vol la cosa. A Purroi, lloc del municipi de Benavarri, l’Ajuntament va projectar este estiu la pel·lícula Pa negre, i va fer un pa com unes hòsties: la va projectar en versió doblada al castellà.

I mira que a Los Àngeles la projectaran en versió original catalana (subtítols en anglès), i mira que fins i tot a Madrid s’heva projectat en versió original catalana (subtitols en castellà). Res, a Benavarri (Ajuntament del PSOE), doblada al castellà. “És que ja viniva així de la Diputació Provincial”, ves, Diputació del PSOE amb Vicepresident franjolí (d’Areny); “És que no ho sabévem”, cert, qui no se’n preocupa no sap mai res; “És que..”, que sí, que sí, que jo en faig col·lecció, dels “ésques”. Total que “teua, meua, de l’hereua”.

mitjançantLa Mala Freixura: Post viu del MariaPilarsday.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja