Premis literaris 2011 del Govern d’Aragó « Lo finestró del Gràcia

Premis literaris 2011 del Govern d’AragóJa han estat convocats els premis literaris del Govern d’Aragó 2011. Les bases dels premis són les mateixes dels anys passats. Els terminis finalitzen el 10 de novembre. Les dotacions dels premis són també les mateixes dels anys passats (3000 euros per als Guillem Nicolau, Miguel Labordeta i Arnal Cavero, i 12000 euros per al de les Lletres Aragoneses), tot i que condiciona la concessió dels premis a l’existència de crèdit suficient en el pressupost del Departament d’Ensenyament, Universitat, Cultura i Esport del 2012.

Podeu veure aquí les corresponents bases del Guillem Nicolau 2011Premis literaris 2011 del Govern d’Aragó « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja