Aclariment sobre el Premi Guillem Nicolau d’enguany « Lo finestró del Gràcia

En el moment de la convocatòria del Premi Guillem Nicolau 2011, havia escrit un post en el que destacava la circumstància de què existia en el decret de convocatòria un apartat que deia: “La concesión de este premio queda condicionada a la existéncia de crédito suficiente en el presupuesto del Departamento de Educación, Cultura y Deporte para el año 2012”. La qual cosa venia a dir que restava  a la discrecionalitat del Departament de Cultura, la definitiva concessió del premi. Si bé era certa l’observació, ara, després de les indicacions d’alguna persona interessada, he de dir que també en els convocatòries dels anys precedents, existia aquella clàusula que condicionava el premi, però mai es va utilitzar. He analitzat el motiu de la meua temença  i he trobat l’explicació: en els díptics de convocatòria del premi que publicava el Departament de Cultura en els anys anteriores (2010, 2009…), no hi figurava l’apartat condicional, si bé al decret publicat al BOA si hi era. Aquest any, com no es van editar díptics o jo no els vaig rebre, vaig haver de consultar el BOA.

Aclariment sobre el Premi Guillem Nicolau d’enguany « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja