Fotogaleria: L’Eternal Running a Beseit | Comarques Nord


Fotogaleria: L’Eternal Running a Beseit | Comarques Nord.

Eternal Running reuneix a 588 valents a Beseitcomarquesnord.cat, Beseit
» dilluns, 7 de novembre de 2011

El passat diumenge dia 6 de novembre Beseit va acollir la realització d’una de les probes del circuit mundial de Fisherma’n Friends Eternal Running. Tot i el fred, l’aigua i la duresa del circuit, els 588 inscrits van recórrer un circuit de més de 10 quilòmetres en el que van tenir que superara més de 40 obstacles de tot tipus.

El Collet de les Forques va ser l’espai des d’on els participants van començar una proba que des de l’organització es va definir com una carrera diferent. “La competició es una carrera diferent en la que los participants han recorregut més de 10 quilòmetres en los que s’han trobat diferents tipus d’obstacles tant artificials com neumàtics, unflables, contenidors, cubes d’aigua; com naturals”, va explicar Rubén López, director de Thunar Esports, empresa organitzadora de la proba. López, va voler destacar que la proba de Beseit ha sigut “una de les 6 o 7 més dures, tan pel mal temps com per el circuit, que hem organitzat de les 91 que hem fet des de que va començar lo circuit a l’any 2002”.

Tot i les circumstàncies adverses i la dificultat del recorregut el darrer participant va arribar en 2 hores i 30 minuts. Es a dir que cap corredor va esgotar el temps màxim de tres hores establert per l’organització. El director de Thunar Esports va assenyalar que “tot i que la gent ha patit i molts han acabat cansats, en rascades i potser en un inici de refredat. La gent s’ho pren en satisfacció perquè lo que han fet es important, han superat una proba dura i complicada i això té una gran recompensa moral”.

L’alta participació i el desenvolupament sense incidents de la proba fan que des de les entitats organitzadores es valoro molt positivament esta primera edició de la Eternal Running a Beseit. “La veritat es que va anar molt bé, ha sigut una experiència interessant. A més, hem superat les expectatives de tenir 500 inscrits arribant als 588”, va afirmar López que també es va mostrar molt satisfet per la col·laboració d’un 60 voluntaris del municipi i per la gran participants matarranyencs inscrits a la proba. En aquest sentit, cal destacar que la local Maribel Sanz va aconseguir el triomf en la categoria absoluta femenina, per davant inclús de la actual campiona del circuit 2011.

Després d’aquesta primera edició, les entitats organitzadores juntament en l’Ajuntament de Beseit i altres col·laboradors ja preparen la segona edició que tindrà lloc al novembre del pròxim any 2012. A més, des de Thunar Esports s’ha fet públic que s’esta negociant per a arribar a un futur acord per a que la carrera es realitzi a la localitat matarranyenca durant un període més llarg i consolidar la proba con una més del circuit mundial Fisherma’n Friends Eternal Running.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja