La moció de censura de La Freixneda acabe amb l’alcalde que portave més anys a este càrrec | Comarques Nord

La moció de censura de La Freixneda acabe amb l’alcalde que portave més anys a este càrrec


comarquesnord.cat, La Freixneda
» dimecres, 16 de novembre de 2011

La moció de censura de La Freixneda que va tirar endavant gràcies als 4 vots dels regidors del PSOE i el PAR ha suposat la caiguda de l’alcalde del Matarranya que en l’actualitat portave més anys al càrrec. En concret, esta ere la 5ena legislatura per a Antonio Algueró (PP) com a màxim dirigent del consistori matarranyenc, qui ha ostentat esta funció d’alcalde de La Freixneda durant més de 16 anys. Ara, però, la moció de censura ha suposat un canvi en la direcció política del municipi, que estarà governat durant los pròxims 4 anys per la coalició PSOE-PAR.

Per tant, Ernesto Serrat (PP, Fórnols) i Fernando Cavero (PAR, Ràfels) passen a ser els alcaldes del Matarranya en vigència amb més anys al seu càrrec, ja que el primer edil de Fórnols i el de Ràfels han estat 12 anys al capdavant de l’alcaldia del seu corresponent poble i esta és la quarta legislatura per a cadascun. Antonio Bergós (PP, la Torre del Compte) i Francisco Esteve (PAR, Pena-roja) van per la seua tercera legislatura. Per la seua banda, esta és la segona legislatura dels aragonesistes Cosme Bosque (La Portellada), J. Miguel Timoneda (la Vall del Tormo) i Carmen Agud (Fontdespatla), així com també dels socialistes Alberto Moragrega (Beseit) i M. Teresa Querol (Arenys de Lledó) i el popular Carlos Boné (Valderrobres).

Després de les eleccions municipals del mes de maig, s’han estrenat com a alcaldes als pobles del Matarranya los aragonesistes Ismael Brenchat (PAR, Vall del Tormo) i J. Antonio Estopiñán (Torredarques); los populars Fernando Camps (Queretes), Mariano San Nicolás (Massalió) i Josep Maria Salsench (Calaceit); i els socialistes Óscar Arrufat (Mont-roig) i Maria José Vallés (Lledó). Javier Adell (PSOE, La Freixneda) és lo tercer alcalde socialiste i el 8è del Matarranya que s’estrene al càrrec este 2011.

La moció de censura de La Freixneda acabe amb l’alcalde que portave més anys a este càrrec | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja