Carles Barrull: GUIA DE COMERÇ I SERVEIS DE LA RIBAGORÇA 2008/09

miércoles 19 de agosto de 2009

GUIA DE COMERÇ I SERVEIS DE LA RIBAGORÇA 2008/09

La “Asociación de Empresarios de Ribagorza” amb seu a Graus ha editat un llibret 65 pàgines que és la “Guia de comerç i serveis 2008/09”de “la Ribagorça”. Els textos, en llengua catalana mostren les relacions de la Ribagorça amb Aragó, diferents rutes per tota la comarca (Graus, Isàvena, Cinca i Éssera, Beanasc, Turbó, Noguera Ribagorçana i Baixa Ribagorça), dues rutes en BTT, turisme religiós a Torreciutat i Dag Shang Kagyu, el romànic a la Ribagorá, museus i centres d’interpretació, turisme esportiu i el Parc Natural de Posets-Maladeta. La guia amb publicitat de diferents establiments de la comarca acaba amb una guia de serveis molt útil de tots els municipis de la comarca.
Tot i que els mapes i la toponímia són en llengua castellana (Puente de Montañana, Arén, Benabarre) i la publicitat de les diferents establiments i empresaris també, la totalitat dels textos explicatius de la comarca estan escrits en llengua catalana, és un important pas vers la normalització que realitza aquesta entitat i que contrasta amb la publicitat que realitza en la mateixa guia el “Ayuntamiento de Benabarre” i la “Comarca de la Ribagorça” exclusivament en castellà, incomprensible en una publicació com aquesta.
La guia editada per la “Asociación de Empresarios de Ribagorza” està patrocinada per la “Comarca de la Ribagorza, Ayuntamiento de Graus i Departamento de Indústria. Comercia y Turismo del Gobierno de Aragón amb la col·laboració de “Ayuntamiento de Sescastilla, Ayuntamiento de Benasque, turismo benasque, Patronato de Torreciudad, Arabici-Asociación Ribagorzana de Amigos de la Bici y Dag Shang Kagyu-Centro budista Vajrayana.Panillo, Huesca.
ENHORABONA PER AQUESTA INCIATIVA EMPRESARIAL.

mitjançantCarles Barrull: GUIA DE COMERÇ I SERVEIS DE LA RIBAGORÇA 2008/09.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja