I CONCURS LITERARI DE NARRATIVA I POESIA EN CATALÀ “UNIVERSIDAD DE ZARAGOZA”

I CONCURS LITERARI DE NARRATIVA I POESIA EN CATALÀ

 “UNIVERSIDAD DE ZARAGOZA”

 

 

            L’Área de Actividades Culturales del Vicerectorat de Proyección Cultural y Social de la Universidad de Zaragoza convoca el I Concurs Literari «Universidad de Zaragoza» de narrativa i de poesia en català d’acord amb les bases següents:

 

BASES

 

1. Hi podrà participar qualsevol persona que presenti una obra redactada en català.

 

REQUISITS

 

2. Cada persona que hi participi podrà entregar una única obra ja sia en narrativa o en poesia. Els treballs, de tema lliure, hauran de ser originals, inèdits i no premiats en altres certàmens literaris.

 

3. L’extensió d’aquests texts oscil·larà, en narrativa, entre 80 i 140 fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara (amb 30 línies de 70 espais), tenint en compte, a més, que podrà lliurar-se o bé un relat o bé una col·lecció de relats. En poesia, l’extensió serà d’un total de 250 versos, en fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara, i es podrà presentar un poema sencer o una col·lecció de poemes.

 

 

PRESENTACIÓ I TRAMESA D’OBRES

 

4. Els originals aniran sense signar i caldrà presentar-ne tres exemplars, fent constar en l’encapçalament el títol. Aniran acompanyats d’un sobre tancat, en la part exterior del qual figurarà l’esmentat títol. Dins el sobre s’inclourà la documentació següent:

 

– Nom, cognoms, adreça completa i telèfon de contacte.

– Fotocòpia del DNI o passaport.

– Disquet amb l’obra lliurada al concurs en WORD o text normalitzat.

 

5. La presentació d’originals es farà en dies laborables, de 9 a 14 hores, a l’oficina de l’Área de Actividades Culturales (Edificio de Información, Universidad de Zaragoza, c/ Pedro Cerbuna 12, 50009 Zaragoza).

 

6. L’oficina receptora podrà refusar qualsevol obra que no s’ajusti estrictament a les bases establertes i expedirà les corresponents justificacions de participació als qui hagin estat acceptats al concurs. Quan s’hagi conclòs el concurs, els originals no seran retornats als autors, sinó que hom procedirà a destruir-los.

 

7. El termini d’entrega de les obres finalitzarà l’11 d’abril de 2012 a les 14 hores.

 

SELECCIÓ D’OBRES I PREMIS

 

8. El jurat, format per persones de reconegut prestigi literari o universitari, serà nomenat pel Vicerectorat de Proyección Cultural y Social de la Universidad de Zaragoza. El susdit jurat completarà amb el seu criteri les omissions o els dubtes que pogués plantejar la interpretació d’aquestes bases. La decisió del jurat serà inapel·lable en tots els casos.

 

9. El concurs tindrà una dotació d’un únic premi de 2.000 euros, el qual no podrà ser compartit, però sí declarat desert. Aquest premi està subjecte a la retenció de l’IRPF, segons estableix la legislació actual.

Quan ho consideri oportú el jurat, es crearan dues mencions addicionals (accèssits) al premi en narrativa o en poesia.

 

10. La resolució del jurat es farà pública en els mitjans de comunicació locals.

 

11. Les obres premiades seran editades per la Universidad de Zaragoza.

                                                                                                                    

 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

 

12. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

 

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja