Baix Matarranya: TALLER DE NADAL: EL CALENDARI DE REFRANYS

 

TALLER DE NADAL: EL CALENDARI DE REFRANYS

 

FAIÓ  dijous 15 de desembre, 17 h a les escoles

FAVARA dissabte  17 desembre 17 h. al Centre Les Mameses

MAELLA dilluins 19 desembre 17 h al Centre de Dia

NONASP dijous 22 desembre, 17 h a la Biblioteca

 

 

Taller de Nadal: El calendari de refranys

 

El Departament de Cultura de la Comarca del Baix Aragó-Casp inicia un programa de tallers de memòria local en català dirigit a les 4 poblacions catalanoparlants d’aquesta comarca: Maella, Nonasp, Faió i Favara.

El primer dels tallers s’organitzarà entre els dies 17 i 22 de desembre i porta per títol: “Taller de Nadal: El calendari de refranys”. Durant el taller, els participants podran aportar els refranys que coneguin i posar a prova els seus coneixements amb un concurs de refranys. Per a finalitzar es farà un petit berenar i es lliurarà un premi a la persona que més refranys haja encertat. Cada participant rebrà un póster amb un calendari de refranys.

 

Per al proper any està previst realitzar un cicle de 5 tallers cadascun sobre un tema de la cultura popular i que serviran a la vegada per donar uns mínims coneixements de lectura en català donat que l’objectiu general del programa és ajudar a la dignificació de la cultura i la llengua catalana en aquestes poblacions.

 

 

Més informació: Departamento de Cultura de la Comarca del Bajo Aragón-Caspe / Baix Aragó-Casp.

Tel. 976 639027 – turismo(arrova)comarcabajoaragoncaspe.com


 

T’HI ESPEREM!


ASCUMA

ASSOCIACIÓ CULTURAL DEL MATARRANYA
Declarada Entidad de Utilidad Pública O.M. 12/09/2006
C/ Major, 4
44610 CALACEIT
Tel. i Fax: 978851521

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja