Exposició fotogràfica de Marc Martí (Matarranya) sobre grups de música « Xarxes socials i llengües

Exposició fotogràfica de Marc Martí sobre grups de música 3 gener 03UTC 2012

Posted by xarxes in MatarranyamúsicaPena-rojapersonal
trackback , edit post

M’alegra profundament veure aquells que remunten amb tanta facilitatprofessionalitat total en allò que altres “només” trobem afició i bones estones. I dic professionalitat en lo sentit més tècnic. Fer música amb professionalitat, activisme amb professionalitat, ràdio amb professionalitat…Marc Martí és un matarranyenc que sempre m’ha transmés la més àmplia sensació de professionlitat. I ara m’encanta veure que fa unaexposició de fotografia a Saragossa sobre grups de música. Divendres que ve, 6 de gener, fa la presentació. Teniu la informació actualitzada a l’esdeveniment de Facebook.
SOMNIS ENTRE BOIRES - Exposició de fotografia sobre grups de música

SOMNIS ENTRE BOIRESINAUGURACIÓN
VIERNES 06/01/2012 – 20:30H

RECITAL DE “POESÍA CRUDA”
AUDICIÓN DE MÚSICA ARAGONESA

Més enllà dels grans escenaris, allunyats dels mal dits centres de la cultura, amagats als ulls dels masses, perduts en mig d’un mar de carreteres secundaries, existeixen animes que seguixen lluitant per aconseguir expressar-se…

Dillá d’os grans scenarios, luen d’os mal clamaus centros d’a cultura, amagaus d’os uellos d’as masas, perdius en un mar de carreteras secundarias, existen almas que continan luitando por aconseguir expresar-se…

Exposició fotogràfica de Marc Martí sobre grups de música « Xarxes socials i llengües.