El Parlament Europeu admet a tràmit la queixa contra el projecte de la línia d’alta tensió Peñalba-Isona

L’al·legació de la Plataforma Contra l’Autopista Elèctrica diu que el traçat plantejat passa per zones protegides

Tremp (ACN).- La Plataforma Unitària contra l’Autopista Elèctrica ha rebut la notificació que el Parlament Europeu ha admès a tràmit, amb data 4 de gener, la queixa contra el projecte de la línia d’alta tensió Peñalba-Isona (Pallars Jussà). Aquesta queixa exposa que el traçat proposat per Red Elèctrica, promotora del corredor, és coincident en el seu traçat i amb greu afectació a nombrosos espais d’interès comunitari com és la Xarxa Natura 2000. La Plataforma requereix tant al Parlament Europeu com a la Comissió la seva intervenció i la immediata paralització del projecte de línia de molt alta tensió a 400 kV. Peñalba -Isona. Aquesta notícia s’ha valorat molt positivament des de la Plataforma.http://www.acn.cat/acn/649676/Noticia/text/Noticia.html

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja