Vicent Partal fa referència d’Arredol

vicent | Periodisme | dimarts, 31 de gener de 2012 | 14:48h

Llarga conversa amb els amics de Les Noticies, l’únic setmanari, fins aquesta setmana, en paper que s’edita en la llengua asturiana. Dic fins aquesta setmana perquè precisament la raó de la trucada és explicar que tanquen l’edició en paper i seguiran només amb la web, després de setze anys als quioscos. Ja ho explicava ahir això dels tancaments…

En qualsevol cas el panorama dels diaris digitals en llengües minoritzades arreu de l’estat entre una cosa i l’altra sembla que va animant-se molt. La cara bona del final de setmanari Les Noticies és l’aparició del nou diari digital Les Notícies, que eixamplarà l’oferta en asturià que ja oferien iniciatives com ara Asturies.com o Aurelu, entre altres. A l’Aragó Arredol s’ha consolidat ràpidament com una gran alternativa informativa en aragonés i a Galícia sembla que el gran buid deixat per Vieiros es va omplint de mica en mica amb diversos projectes entre els qualsPraza Publica, que hauria d’obrir avui o demà oDioivos.

 

 

Els blocs de VilaWeb – MÉSVilaWeb.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja