El llibre “Fa un Munt d’anys al Matarranya” dels autors Pasqual Vidal i Margarita Celma, es presente el 29 d’agost a la llibreria Serret

El llibre “Fa un Munt d’anys al Matarranya” dels autors Pasqual Vidal i Margarita Celma, es presente el 29 d’agost a la llibreria Serret

El llibre “Fa un Munt d’anys al Matarranya” dels autors Pasqual Vidal i Margarita Celma és el guanyador del XVI Premi d’Educació Pau Vila que convoca la Universitat de Barcelona.

El premi Pau Vila s’atorga als treballs originals situats dins de l’àmbit de l’educació i que contribueixen al coneixement i respecte del medi geogràfic i natural. El jurat ha estat format pels senyors Martí Boada, Jaume Terradas i Joan Vilà i les senyores Sara Blasi y Marta Mata. El premi es va entregar en l’Aula Magna de la Universitat de B arcelona el passat 14 de juny, davant de la presència de un nombrós públic de l’àmbit Universitari y Cultural de Catalunya.

Fa un munt d’anys al Matarranya conta la història, costums y modes de vida de la gent del Matarranya. Entre els objectius del llibre es pretén que els xiquets i xiquetes del Matarranya -i també la gent gran- coneguin el seu territori, història, cultura y llengua materna catalana. La informació que conté el llibre y els dibuixos son de l’investigador Pasqual Vidal i la idea del projecte, selecció del material, revisió pedagògica y adaptació didàctica de la mestra y pedagoga Margarita Celma.

La Universitat de Barcelona juntament amb la Fundació Congrés de la Cultura Catalana van adquirir el compromís d’editar el llibre i van destacar en tot moment la gran qualitat dels treballs presentats i en especial el alt nivell del treball guanyador.

Pasqual Vidal i Fígols és de Massalió i Margarita Celma Tafalla de Vall-de-roures, tots dos membres destacats de l’Associació Cultural del Matarranya.

mitjançantSerret Bloc.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja