Descansi en pau la Llei de Llengües « Lo finestró del Gràcia

Segons l’Heraldo (veieu pdf de sota) el PP, es vol carregar la Llei de Llengües. Vol suprimir el reconeixement com a llengües pròpies del català i l’aragonès. Tant un com l’altre quedaran esborrats del text legal. El castellà serà l’única llengua oficial i tot el demés seran modalitats lingüístiques.

Se eliminaran les acadèmies del català i l’aragonès. Se eliminarà la possibilitat de què els ciutadans es puguin dirigir a les institucions, tant oralment com per escrit, en català o en aragonès en les corresponents zones de cada llengua. Això si, no es derogarà la Llei. Quines penques! I que diu el PAR?

Sembla que volen presentar el text al Consell Superior de Llengües en breu. No tinc cap mena de dubte sobre el dictamen del Consell. Si no els fan cas haurien de dimitir tots d’una.

Tot val quan es té la majoria política. Quina desgràcia!

A baix la ciència! Visca la incultura i la rancúnia!

S’ho carregaran tot!

Si us plau, feu circular la notícia!

pdf Heraldo

Descansi en pau la Llei de Llengües « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja