Francesc Serés mossega la poma de l’amor en el seu nou llibre :: Text :: ACN :: 658216

El volum recull 38 relats breus sobre el món de la parella, 35 publicats setmanalment a la revista ‘Time Out’ i tres inèdits

 

Barcelona (ACN).- Corria el setembre del 2010, quan des de la revista ‘Time Out’ es va fer un encàrrec “complicat” a Francesc Serés (Saidí, 1972): havia d’escriure 35 contes sobre un mateix tema per publicar setmanalment que no sobrepassessin els 5.000 caràcters cada un. Tot i que l’escriptor ha reconegut que li costa molt parlar de l’amor, en el món de la parella s’hi ha trobat còmode. Tant, que a aquests 35 contes inicials n’hi ha afegit tres més fins ara inèdits per acabar publicant-los sota el títol ‘Mossegar la poma’ (Quaderns Crema). “Suposo que no pots escriure sobre l’amor als 20 anys; als 60 potser sí, però amb unes característiques diferents”, ha afirmat l’escriptor de la Franja.

Francesc Serés mossega la poma de l’amor en el seu nou llibre :: Text :: ACN :: 658216.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja