III CICLOTURISTA BTT DE MASSALIÓ

III CICLOTURISTA BTT DE MASSALIÓPrimavera, Setmana Santa, Bon temps… quina millor data que esta, per fer la tercera edició de la ruta Cicloturista en BTT de Massalió que organitze lo Club de la Joventut.

La proposta que tos tornem a presentar este any, tindrà 2 rutes, una més curta de 21 km, en una dificultat tècnica baixa, destinada a gent jove i gent que no acostume a fer bicicleta, i una altra més llarga, de 52 km, en la voluntat de saciar les ganes de fer deport de la gent més acostumada a fer BTT, en uns desnivells més importants i una dificultat tècnica superior. La ruta curta transcorre integrament per camins rurals del terme municipal de Massalió i permetrà gaudir dels paisatges típics de secà del nostre territori, en barrancs d’oliveres i armelers, així com algunes masies prou ben conservades. La ruta llarga principalment transcorre pels camins rurals de Massalió, passant per 3 dels 4 Pilons que limiten lo nostre terme municipal. Lo paisatge de secà acompanyarà en tot moment a esta ruta, tot i que també trobarem diferents matisos de color, lo groguenc de les argilages o lo lila dels romers.

Inscripcions

Per inscriure’s, primer s’han d’ingressar 12€ per persona (10€ socis) a Ibercaja “Club de la Juventud” 2085-3912-66-0102260905 o a Caja Rural de Teruel “Asociación Cultural de Mazaleón” – 3080.0006.08.10011237815, especificant lo nom del participant o participants al concepte. Posteriorment, s’ha d’enviar lo justificant indicant nom complert, direcció, telèfon, mail, data de naixement i ruta triada, per fax al 978 898 611) o per via internet al mail clubdelajoventut@gmail.com abans del dia 4 d’abril. Al preu de la inscripció està inclosos los avituallaments i lo dinar que farem al finalitzar lo recorregut. Los menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats per un adult durant tot lo recorregut i tots los participants estan obligats a portar casc.

Horaris

A les 8,30 farem lo primer avituallament i la entrega de les acreditacions a la Plaça del Poble. Posteriorment, a les 9,00 se farà la sortida conjunta. Lo dinar ser realitzarà a les 13,30, restant el lloc per determinar.

III CICLOTURISTA BTT DE MASSALIÓ.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja