Lo CF Mazaleón ja s’ha registrat a la DGA com nova Associació Esportiva | Comarques Nord

De cara a la pròxima temporada de futbol, la comarca del Matarranya comptarà amb un nou equip de Futbol Regional. Sota el nom CF Mazaleón, hi competirà l’escuderia de Massalió, que ja s’ha registrat al Govern d’Aragó com a nova Associació Esportiva. Les especulacions dels últims anys han arribat i port i s’han consolidat com un projecte seriós, i la presència de molts jugadors en diversos equips del Futbol Regional fan que Massalió tingue plenes garanties de competir en estes categories.

Passet a passet, i segons va explicar fa unes setmanes Ràdio Matarranya, s’ha perfilat lo cinquè equip de futbol del Matarranya. Això serà un fet històric, ja que mai en la vida cinc equips de la comarca havien competit de forma oficial, ja que quan l’antic Massalió jugave a la Primera Regional, llavors no existie equip a Pena-roja. Per tant, i sempre i quan lo Polideportivo Cretense no ascendís a la Preferent (cosa que està ara mateix molt complicada), tindríem cinc equips del Matarranya en la Regional la pròxima temporada.

Des del mateix poble van destacar que ara és lo moment perfecte per crear l’equip de futbol. Per una banda, hi ha jugadors suficients (alguns d’ells amb molta trajectòria al Futbol Regional) per crear equip, a qui caldrie sumar els més jóvens interessats en jugar a futbol i que garantirien lo projecte a llarg temps. Ara mateix, hi ha molts jugadors naturals de Massalió repartits per la Regional, com ara a Valdealgorfa i Nonasp, així com altres que estan jugant al futbol sala. Per tant, lo projecte esportiu és viable.

Les notícies associades amb lo CF Mazaleón no acaben aquí, ja que de cara al pròxim dissabte 7 d’abril se podrie fer la presentació oficiosa del que serà el Massalió de la temporada 2012/13. Està previst que eixe dia, i coincidint pel de matí que es fa la III Cicloturista de Massalió, de cara a la tarde es disputo un partit amistós entre el futur Massalió i Nonasp, partit de nova creació esta passada temporada. Sigue com sigue, la presència del Massalió al futbol Regional està cada vegada més a prop.

Lo CF Mazaleón ja s’ha registrat a la DGA com nova Associació Esportiva | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja