La població de Mequinenza (Saragossa) acull el funeral del soldat mort al Líban

La població de Mequinenza (Saragossa) acull el funeral del soldat mort al Líban

MEQUINENSA (SARAGOSSA)/BARCELONA, 30 Ago. (EUROPA PRESS) –

La població de Mequinenza (Saragossa) acollirà avui el funeral del soldat espanyol, José Antonio Godia Pi, de 21 anys i nascut a Lleida, que va morir divendres al Líban com a conseqüència d’una parada cardiorespiratòria mentre jugava a bàsquet a la base ‘Miguel de Cervantes’ a Marjayoun (el Líban) al costat de diversos dels seus companys, en el seu temps lliure.

Les banderes de l’Ajuntament de Mequinenza, on residia el jove, llueixen  crespons negres i onegen mitja asta en senyal de dol, segons s’informa en un comunicat municipal, que es pot llegir a la pàgina web de l’Ajuntament.

En ell es trasllada la “consternació” del poble de Mequinenza pel joc decisiu d’un dels seus joves i s’informa que les restes mortals s’han traslladat aquest diumenge al matí a Mequinenza per fer el seu funeral.

José Antonio Godia Pi va ingressar a l’Exèrcit de Terra el setembre del 2007. Pertanyia a l’especialitat fonamental d’Infanteria Lleugera i es trobava destinat en el Grup d’Operacions Especials III del Comandament d’Operacions Especials de l’Exèrcit de Terra, amb base a Rabasa (Alacant).

El passat 20 d’agost es va incorporar al IX relleu de l’operació ‘Libre Hidalgo’ dins del contingent que la missió de les Nacions Unides té desplegada al Líban (UNIFIL). Era la primera vegada que participava en una missió a l’exterior.

La població de Mequinenza (Saragossa) acull el funeral del soldat mort al Líban. europapress.cat .

Vist pel Casal Jaume I de Fraga

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja