CDC impulsa mocions als ajuntaments d’arreu de Catalunya en defensa del català a la Franja :: Text :: ACN :: 676841

CDC impulsa mocions als ajuntaments d’arreu de Catalunya en defensa del català a la Franja :: Text :: ACN :: 676841.

 

CDC impulsa mocions als ajuntaments d’arreu de Catalunya en defensa del català a la Franja

El Consell Comarcal del Segrià va aprovar divendres la moció presentada per CiU amb el suport de tots els partits excepte del PP

Barcelona (ACN).- Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) juntament amb Convergència Democràtica de la Franja (CDF) han impulsat mocions als ajuntaments d’arreu de Catalunya i a d’altres administracions locals en defensa de la llengua catalana a la Franja arran de l’avantprojecte de Llei de llengües del govern d’Aragó. De fet, divendres passat el Consell Comarcal del Segrià va aprovar la moció presentada pel grup de CiU amb els vots a favor de tots els partits excepte del PP, que es va abstenir. Fa una setmana, la Paeria també va aprovar la moció presentada pel grup municipal de CiU. Aquesta mateixa moció és previst que es debati i es voti el proper dia 20 de juliol a la Diputació de Lleida.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja