Activitats del cap de setmana al Matarranya

Continuant amb les X Jornades Culturals de la Comarca del Matarraña/Matarranya i la mostra Aficonat’T! per a este cap de setmana la programació és la següent: 

DIVENDRES, 29 DE NOVEMBRE

 

ARENYS DE LLEDÓ

 

                                            18:30 h. Presentació del llibre El Massís del Port a càrrec del seu autor Vicent Pellicer Ollés, escriptor i fotògraf. En el Saló del Cinema:

         http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex98639.pdf

 

DISSABTE, 30 DE NOVEMBRE

 

QUERETES

 

                                            19:00 h. Teatre: ‘Lalolilolilolialo’ i ‘La Taberna del Tío Roña’ a càrrec del grup Canela en rama  de Montroig. En el Saló d’Actes del Centre Cultural:

         http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex97665.pdf

 

DIUMENGE, 1 DE DESEMBRE

 

LA VALL DEL TORMO

 

                                            11:00 h. Activitat d’animació infantil: ‘Viatge pel temps’ (Dedicat a l’arquitectura popular i als jocs tradicionals). A la Plaça de l’Ajuntament:

         http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex50702.pdf

 

MASSALIÓ

 

                                            19:00 h. Actuació de l’humorista Boto i els alumnes del taller de monòlegs i improvisació teatral. Homenatge a Mercè Centelles. En el Centre Social.

 

Al marge de les jornades culturals, a Pena-roja de Tastavins tindrà lloc el concert de Santa Cecilia ofert per l’Assoc. Musical Peñarbes, el dissabte 30 a partir de les 17:30 h.

 

Queretes, a partir del diumenge i fins al 8 de desembre celebra les Jornades sobre la guerra del 36: tren, estraperlo i maquis.  La primera conferència serà el diumenge a les 19:00 h en el Saló d’Actes del Centre Cultural.  En el següent enllaç es troba el programa definitiu:

 

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex86612.pdf

 

També Beseit acull este dissabte la X Trobada d’Entitats i associacions culturals de l’antiga Diòcesi de Tortosa.  El programa complet es troba en el següent enllaç:

 

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex66821.pdf

 

També, us recordem que el Departament de Joventut de la Comarca del Matarraña/Matarranya està duent a terme una recollida de joguines Reyes 2014.  Més informació en:

 

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex37197.pdf

 

Finalment, este any la Comarca del Matarraña/Matarranya volem fer un vídeo de felicitació de Nadal comú, este any demanem que cada persona o grup, es gravi en un minivideo de 20 segons de durada com a màxim.  L’enregistrament pot fer-se en qualsevol format i a través de qualsevol mitjà: amb càmera, mòbil, tablet… i cal enviar-la a matarranyaturismo@gmail.com

 

Les bases es troben en el següent enllaç:

 

http://www.matarranyaturismo.es/index.php/mod.conts/mem.detalle/idcont.1759/menu.1/relcategoria.10083/relmenu.2453/chk.d1d857331eaa0da5da3db65bd1baf59f

 

Participar té premi, les empreses certificades amb la Marca Qualitat Territorial “Matarraña” col·laboren en este projecte, oferint productes i serveis. FELICITEM JUNTS EL NADAL!!!!

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

www.comarcamatarranya.com
 


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja