Temps de Franja: Notícies de Benavarri i la Ribagorça

Temps de Franja

Revista aragonesa en català d’actualitat i reflexió

N. 75 • 30 de desembre de 2019

Carlos G. Cano, premi d’Ambaixador del turisme d’Aragó

//Enric Marquès

El passat dimarts 10 de setembre a les 19:30 h, va tenir lloc a l’Hotel Reina Petronila de Saragossa l’entrega dels Premis d’Hoteleria i Turisme d’Aragó.

Llegir-ne més.

Xerrada sobre incendis a Benavarri

//Enric Marquès

El dia 2 de desembre, a la Casa de Cultura passades les 6:30 de la tarda, va tenir lloc una xerrada informativa sobre com poder combatre els incendis a les zones rurals del nostre país. Este acte va ser organitzat per la DGA i la plataforma ayudanosincendios@argon.es. Hi va assistir un nombrós públic.

Llegir-ne més.

Xocolates Brescó

//Enric Marquès

Si adquiriu la revista Hola del passat 4 de desembre, hi trobareu una edició “Especial Cuina”, on a la pàg. 76 trobareu l’apartat el reportatge “Dolços per a Somiar”, on teniu a la Xocolata Brescó de Benavarri amb una recepta per poder portar a la taula de Nadal. Cal destacar que esta Xocolata Brescó, així com els formatges de Benavarri, arriben a la taula de Nadal de la Reina Isabel II d’Anglaterra. Uns productes del nostre Lloc que ja passen fronteres i mars.

Llegir-ne més.

Obres a la travessia de Benavarri de la N-123

// Enric Marquès

S’ha solucionat finalment la fuita que tenia la canonada general que puja l’aigua des del pou de més de 100 metres de fondària. Un motor la impulsa al llarg de 4-5 km fins els dipòsits municipals. Es van fer uns talls intermitents de circulació. Per sort, no hi va haver talls ni restriccions del subministrament d’aigua potable. Les obres per solucionar aquesta incidència feia temps que estaven pendents, ja que en estar afectada un tram de carretera nacional, fa que els permisos costin més d’arribar.

Llegir-ne més.

‘Benavarri a la teua llista. Comerç Local. Regala Benavarri!’

// Enric Marquès

‘Benavarri a la teua llista. Comerç Local. Regala Benavarri!’ és l’eslògan que l’Associació de Comerciants, Productors Artesanals i Establiments hotelers ‘Benabarre Sabor’ i l’Ajuntament de Benavarri han triat per portar a terme la campanya de cara a este període festiu, per animar a fer les compres de Nadal, Any Nou i Reis als Comerços, Establiments, Productes i Serveis Locals del Lloc. Esta campanya ja fa uns anys que se celebra per sensibilitzar els benavarrins i els visitants.

Llegir-ne més.

Curs de seguretat a les xarxes socials i Internet

// Enric Marquès

El passat 11 de Desembre a la Casa de Cultura, de 10 a 14 h, va tenir lloc un curs per a tots aquells que són usuaris actius o no tan actius de les xarxes socials i internet. Va ser organitzat per la Comarca de la Ribagorça, amb la col·laboració del Ministeri, DGA i l’Ajuntament de Benavarri.

Llegir-ne més.

Dia del Club Ciclista Benavarri

// Enric Marquès

Dissabte 14 de desembre, el Club Ciclista Benavarri va celebrar el seu dia amb un bon esmorzar al parc de Sant Medardo. Cap a les deu del matí van fer una concentració a la Plaça Major i una pedalada fins al parc, on el seu fogoner Benito, els esperava per donar una bona prova d’allò que és menjar al camp i a la brasa.

Llegir-ne més.

Fira Solidària de Benavarri

// Enric Marquès

El 7 de desembre, la 10a Fira Solidària de Benavarri va reunir a més d’una dotzena de col·lectius a la Plaça Major. D’esta manera, mitjançant un mercat, el públic va col·laborar amb diferents causes. El pont de la Puríssima s’ha consolidat com la data idònia per fer esta activitat solidària.

Llegir-ne més.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja