Una família denuncia un “intent de rapte” del seu fill aquest cap de setmana a Valderrobres | Comarques Nord

Una família denuncia un “intent de rapte” del seu fill aquest cap de setmana a Valderrobres | Comarques Nord.

Una família de Valderrobres ha presentat una denúncia a la Guàrdia Civil per presumpte intent de rapte del seu fill al poble. Segons les fonts consultades i contrastades, els fets es van produir este mateix dissabte (9 de febrer) cap a mig matí, quan el xiquet estava pels carrers de la vila a l’alçada de la farmàcia,situada al final de Avenida Hispanidad, tocant el pont de pedra. Presumptament, se li va aproximar una furgoneta blanca que conduïa un home d’aparença sospitosa. Segons les mateixes fonts, i també presumptament, l’home li va oferir un joguet i pujar a la furgoneta.

Alterat, el xiquet va marxar corrents cap a casa, on va arribar molt nerviós. Segons les fonts consultades, això va preocupar els pares. Després d’explicar-los què havia passat, es va procedir a la interposició de la corresponent denúncia al quarter de la Guàrdia Civil de Valderrobres. Diverses fonts consultades han explicat per a Ràdio Matarranya que des de fa uns dies s’ha creat molta ‘alarma social’ de caràcter viral a través de xarxes socials com facebook o whatsapp. Esta fa referència a l’intent de rapte d’un xiquet al municipi de Flix (Ribera d’Ebre) i d’una posterior presència del mateix presumpte responsable a Ascó.

Un succés molt similar va encendre les alarmes fa una setmana a Vallobar (Baix Cinca), on aquí es feia referència a tres xiquetes. La denúncia a Valderrobres, en canvi, és la primera que s’ha presentat en relació a casos d’estes característiques i suposats intents de rapte. Les fonts consultades i contrastades han pogut confirmar també que el cas de Flix que s’estén com la pólvora per les xarxes socials no ha anat acompanyat de cap denúncia als Mossos d’Esquadra. Els pares, docents i la comunitat educativa del Matarranya està al corrent dels casos, i s’han donat tot un seguit de pautes de com actuar davant estranys.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja