Òmnium Sabadell organitza unes jornades sobre el Matarranya – [Notícia Òmnium]

Òmnium Sabadell organitza unes jornades sobre el Matarranya – [Notícia Òmnium].

 

Ampliar…

 

Òmnium Cultural de Sabadell organitza, conjuntament amb l’Associació Cultural del Matarranya (ASCUMA) i amb la col·laboració del CNL de Sabadell, la CAL i la Plataforma per la Llengua – Vallès Occidental, unes jornades sobre el Matarranya. Les activitats relacionades amb aquesta comarca es faran el 15 al 22 de febrer d’aquest any i al Casal Pere Quart de la capital vallesana (Rambla, 69 de Sabadell).

 

Les Jornades s’inauguraran el divendres 15 de febrer a les 6 de la tarda amb la presentació de dues exposicions conjuntes sobre la cultura i la gent del Matarranya. Tot seguit, hi haurà parlaments, música i diverses intervencions d’entitats i persones relacionades amb el Matarranya. Així mateix, el dijous 21 de febrer hi haurà la presentació de diversos llibres a partir de les 7 de la tarda abans d’un concert de cant vocal amb el grup Som Amorós.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja