Ressenya de “Licantropia” al “Què llegim?” a pico.cat « L’esmolet

Ressenya de “Licantropia” al “Què llegim?” a pico.cat « L’esmolet.

“Jo crec, i no és una exageració, que aquest segurament és un dels millor autors que ha sortit de la Franja; i fins i tot et diria que, des del temps d’en Jesús Moncada, segurament aquesta és una de les novel·les més potents sorgides a la Franja”. Una ressenya molt bona de Ricard Ruiz al “Què llegim?” (picó.cat) a partir del minut 17:36, tot i que tot el programa és molt interessant, especialment la ressenya de “La intrusa” d’Eric Faye (1984), que em deleixo per llegir. Ah! i en Rodríguez Picó diu que, de totes les que s’ha presentat al programa, es queda amb “Licantropia”!
Licantropia a Què llegim. Ricard Ruiz

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja