‘Notícies del Matarranya’, nou mensual gratuït de la Franja – VilaWeb

Es reparteix, en edicions catalana i castellana, abans del dia 1 de cada mes

Des de Cap d’Any hi ha una nova publicació en català: el mensual gratuït Notícies del Matarranya, amb edició també en castellà. És un plec de vint-i-quatre pàgines d’informació cultural, econòmica, política i social d’aquesta comarca de la Franja. A més de difondre l’actualitat comarcal i de promoure les activitats que es fan als pobles del Matarranya, aquesta publicació en format tabloide ofereix una agenda cultural i tradicional confeccionada per la Comarca del Matarranya.

‘Notícies del Matarranya’ es reparteix de franc abans del dia 1 de cada mes i es pot descarregar també en pdf de la web. La nova publicació és una iniciativa de Masmut Produccions, empresa gestora de l’emissora comarcal Ràdio Matarranya.

‘Notícies del Matarranya’, nou mensual gratuït de la Franja – VilaWeb.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja