Es roda “EL BOSC”, un film agrofantàstic ambientat en el Matarranya

Sinopsi:
El Bosc explica la història d’una família del Matarranya (Franja de Ponent) que amaga un secret ancestral: a prop de la masia on viuen els membres d’aquesta família, entre la mala herba d’un bosc estrany, apareixen unes llums misterioses, que es fan visibles dues nits a l’any. Segons la tradició familiar les llums són una porta a un altre món, d’on ningú que hi ha entrat en torna a sortir i, on només hi entren els desesperats. L’enfrontament amb el poble farà que en Ramon, el cap de família del mas, es vegi obligat a entrar al bosc i amagar-se dins d’aquestes “llums”…

 

Veure vídeo: http://www.tv3.cat/videos/4087350/El-bosc

 

El llargmetratge “El bosc”, una pel·lícula que barreja el món rural amb elements del cine fantàstic, està en ple rodatge en una masia del Penedès.

El film es basa en el conte homònim d’Albert Sánchez Piñol i l’adaptació a guió l’ha fet el mateix autor. Oscar Aibar, amant de l’obra de Piñol, s’ha encarregat de la direcció i, segons ens explica, “la pel·lícula mostra les constants de l’obra de Sánchez Piñol, que és la lluita de la natura, els elements fantàstics i el caos amb la civilització i la racionalització”.

Entre els actors de la pel·lícula hi ha Tom Sizemore, actor nord-americà nominat al Globus d’Or l’any 2000 per “Testigo protegido”. Sizemore ha treballat a pel·lícules de renom internacional com ara “Salvar al soldado Ryan”, “Pearl Harbour” i “Black Hawk abatut”, entre d’altres. A “El bosc” l’actor nord-americà interpreta el milicià Pickett .

El rodatge està previst que duri unes 6 setmanes, cinc de les quals seran a prop de Vila-rodona (Alt Camp), que és on hi ha la masia, i la sisena a Arnes (Terra Alta) on es rodarà la part del poble. Es preveu que el film pugui estar acabat cap a l’octubre.

“El Bosc” està produït per Fausto Produccions, Televisió de Catalunya i TVE amb a col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Fitxa tècnica i artística:

Director: Oscar Aibar
Guió: Albert Sánchez-Piñol, basat en el conte curt homònim del mateix autor.
Producció executiva: Ramon Vidal
Producció delegada TVC: Oriol Sala-Patau
Intèrprets: Maria Molins, Àlex Brendemühl, Pere Ponce, Tom Sizemore i Josep M. Domènech, entre d’altres.
Director de fotografia: Mario Montero
Música original: Javier Navarrete

mitjançantNotícia – TV3 & Co. – Televisió de Catalunya.